Ønsker du en time hos oss?

Om du ønsker en undersøkelse hos oss trenger vi en bestilling/henvisning fra din lege eller en spesialist som har autorisasjon til å henvise til radiologiske undersøkelser.

Bestilling av time til undersøkelse.
Du kan selv sende oss kopi av din henvisning pr. post til besøksadressen i Sandefjord eller postadressen i Kongsberg som du finner nederst på denne siden. Henvisninger mottar vi imidlertid oftest fra legekontor/behandler som sender elektronisk på en sikker og trygg måte via HelseMail. Vi tar ikke imot henvisninger pr. e-post, det er for å ivareta at pasientopplysninger som fødselsnummer og annen sensitiv informasjon ikke skal sendes over et usikret nettverk.

Hva skjer når vi har mottatt din henvisning?
Vi vil raskt vurdere din henvisning og gi deg første ledige time. Vi sender deg en innkalling til time direkte til din Digipost om du har opprettet en konto. Om du ikke har DigiPost vil innkallingsbrevet printes ut og sendes pr. post til din adresse. Om din lege har bestilt en hastetime hos oss vil du bli kontaktet pr. telefon

Avbestilling av time?
Avbestilling eller endring av timeavtale må skje senest 24 timer før undersøkelsen. For undersøkelser satt opp i helg eller mandager, må avbestilling eller endring av timeavtale gjøres innen klokken 12.00 fredagen før.

MR

MR (Magnetisk Resonans) er en ufarlig undersøkelse som kombinerer et sterkt magnetfelt, radiobølger og datamaskiner for å fremstille digitale bilder av kroppen.
Les mer her

Røntgen

En røntgenundersøkelse er smertefri og trenger ingen forberedelser. Vi har et moderne røntgenapparat som bruker en digital detektor for å fremstille detaljerte bilder av lunger, ledd og skjelettet i kroppen vår.